je eigen zon zijn
 voor jou 
 visie 
 mijn werkwijze 
 traject 
 focusing 
 mindfulness 
 over mij 
 praktische info 
 contact 
Kennismaken
Je kunt allereerst vrijblijvend eens bellen en kennis komen maken. Belangrijk in dit gesprek is dat je ontdekt of de geboden hulp bij je past, dat het veilig voor je voelt en je er vertrouwen in hebt. Ook ik van mijn kant ga na of het goed voelt en of ik jou kan bieden wat nodig is.  

Alles wat we bespreken is volgens wettelijk voorschrift vertrouwelijk. Er wordt geen informatie aan derden verstrekt zonder je schriftelijke toestemming. Je kunt jezelf op eigen initiatief of na verwijzing door je huisarts aanmelden. Aanmelden kan telefonisch of door het sturen van een email. Wanneer ik niet kan opnemen spreek dan je bericht in dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Het eerste gesprek kan meestal al binnen 1 à 1½ week plaatsvinden. 

Hoe verder?
Bij THERAPIE gaat het om het verkrijgen van inzicht. Inzicht bijvoorbeeld in de samenhang tussen wat je in het heden ervaart of tegenkomt en ervaringen in je verleden. Ook kan het gaan om emoties die niet zo makkelijk toegankelijk zijn. Of om het ontdekken van je nog ongebruikte mogelijkheden. Therapie gaat dieper op je probleem in en vraagt vaak langere tijd, maar nooit langer dan nodig is.

Een BEHANDELING/ BEGELEIDING kan korter zijn, minder diep gaan. Het kan bijvoorbeeld gaan om het ontwikkelen van ander gedrag, je zelfredzaamheid, om verwerken van emoteis, het met aandacht kijken naar je doelen in samenhang met je wensen en de balans hierin, om het krijgen van meer helderheid over je situatie of emotioneel wat lucht. Drie gesprekken kunnen al heel wat doen.